1214 Budapest, Plútó u. 18.
+36709773233
info@oligo2000.hu

Rólunk

Élelmiszer Nagykereskedelem - Szívvel, lélekkel

Created with Sketch.

Cégtörténet

1993 év végén kezdtük meg tevékenységünket. Mivel a cukorbeteg ellátás akkoriban Magyarországon igencsak akadozott (és ebben a mai napig sincs jelentős előre lépés) kezdetben kórházaknak szállítottunk diabetikus termékeket, befőtteket, édesítőszereket és édességeket.
1996
-ban megnövekedett vevőkörünk igényének megfelelően a későbbiekben bővítettük az árukínálatunkat és átköltöztünk a csepeli volt Duna TSz területére.

2009-ben egy modernebb, még több árut befogadó raktárba költöztünk.

2010-ben telephelyünket tovább bővítettük, hogy minél szélesebb választékkal szolgálhassuk ki vevőinket.

2012-ben raktárunkat ismét bővítettük egy 100 raklapos helyiséggel, valamint dolgozói létszámunk és flottaparkunk is tovább gyarapodott.
2020-ban a COVID hatása cégünknél is érezhető volt, növekedésünk megtorpant.
2021-ben a megnövekedett kereslet és áremelések miatt ismét növeltük raktárunkat további 100 nm-rel.
2022-ben szélesítettük partnereink körét, illetve új szállítási területeken vagyunk immár jelen. Értékesítésünk közel 60%-kal nőtt előző évhez képest. 

Forgalmunk döntő része Budapesten vagy Budapest környékén működő Kórházak, Nagyüzemi konyhák felé irányul, de szállítunk Szociális otthonok, Iskolák, Óvodák, Bölcsődék és önkormányzati intézmények, minisztériumok, egyéb közintézmények és mukahelyi étkeztetők részére is.
Különös gondot fordítunk arra, hogy a beszerzett termékek lehetőség szerint magyar beszállítóktól kerüljenek a raktárunkba.

Áruinkat – melyek 95 %-ban magyar termékek – a legjelentősebb hazai termelőktől, gyártóktól szerezzük be, ezért garantálni tudjuk az egyenletesen jó minőséget.

Cégünk saját erőből veszi fel a versenyt a nagykereskedelmi cégekkel, ami idáig sikerült is, hiszen a legnagyobb budapesti kórházak és egyéb közintézmények egyik, ha nem legfontosabb élelmiszer beszállítójává váltunk.

Készleteink forgási sebessége meglehetősen gyors, így a szavatossági idő 2/3 részét átengedjük vevőinknek.

Közérteket és boltokat az áruválasztékunk miatt nem tudunk kiszolgálni, kérjük ne kérjenek ajánlatot!